Over Logeren in Vlaanderen

Logo Logeren in Vlaanderen

Logeren in Vlaanderen vzw (LiV) is een publiek-private samenwerking tussen de vijf Vlaamse Provincies (Provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Limburg en West-Vlaanderen) en private logiessectoren.

Logeren in Vlaanderen vzw is eigenaar van de merknaam Vlaanderen Vakantieland. Onder deze noemer ondersteunt en promoot Logeren in Vlaanderen vzw i.s.m. de Provinciale Toeristische Organisaties en de Kunststeden vakantiebeleving en kortbij vakanties in eigen land.

Logeren in Vlaanderen vzw (LiV) ondersteunt logies zowel op vlak van marketing als ondernemerschap vanuit deskundigheid, betrokkenheid, bereikbaarheid en persoonlijk contact.

De vermarkting en ondersteuning van logies gebeurt vanuit de kernbegrippen 

  • vakantie in eigen land,
  • gastheerschap, 
  • duurzaamheid, 
  • lokaal ondernemerschap, 
  • beleving en storytelling.

We proberen, onder de merknaam Vlaanderen Vakantieland, maximaal boekingen rechtstreeks bij de logies te genereren, zonder commissiekost.

Het Logiesnetwerk Logeren in Vlaanderen ondersteunt z’n deelnemende logiesuitbaters via een aanbod van informatie en advies, vorming, netwerkmomenten en collectieve belangenverdediging.

Partners

Provinciale toeristische organisaties


Wens je meer informatie over je provincie en/of regio? Klik dan op de link van de Provinciale Toeristische Organisatie van jouw provincie:

 

Kunststeden


Wens je meer informatie over je Kunststad? Klik dan op de link van jouw stad: