MARKETING

Heb je interesse in de marketingcampagne van Logeren in Vlaanderen? Lees dan zeker verder!

Logeren in Vlaanderen voert promotie in Vlaanderen voor meer dan 800 logies in de Vlaamse regio's, de steden en de Kust. De vzw doet dit onder de vlag van Logeren in Vlaanderen Vakantieland voor alle aangemelde, vergunde en erkende logies (volgens het Vlaamse Logiesdecreet van 1 april 2017) die intekenen op de jaarlijkse promotiecampagne.

We bieden aan onze adverteerders een online boekingsmodule zonder commissie aan, die inbegrepen is in het advertentietarief. Alle logies, die bij Logeren in Vlaanderen Vakantieland adverteren, aanvaarden de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque, waar zij ook geen commissie voor betalen.

Neem deel aan de campagne ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland en krijg extra boekingen.

Jaarlijks bundelt Logeren in Vlaanderen Vakantieland meer dan 800 logeeradressen in haar logiesboek en op haar gelijknamige website. Wij halen alles uit de kast om jou extra gasten te bezorgen dankzij een krachtige marketingcampagne. Reserveer vanaf nu jouw advertentieruimte in het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020 of op www.logereninvlaanderenvakantieland.be en bereik méér dan 900.000 vakantiegangers.

In de advertentieprijs zit inbegrepen:

 • Je maakt gratis gebruik van de online boekingsmodule zónder commissie! Meer info? Klik hier.
 • Je aanvaardt onze Vakantiecheque zónder commissie. Wekelijks worden de geclearde cheques uitbetaald.
 • We promoten jouw logiesuitbating via het logiesboek (170.000 exemplaren) en de website (60.000 bezoekers per maand) in magazines, kranten, radio- en tv-programma´s, social media, online acties en e-mailings. 

TARIEF: In 2020 kan je in het logiesboek (incl. website) adverteren vanaf 405 euro tot 1.014 euro (excl. BTW) afhankelijk van je capaciteit. Adverteren in 2020 enkel op de website kan voor 228 euro (excl. BTW) (kortingstarief maart). Bekijk hier alle advertentietarieven 2020.

Waar staat Logeren in Vlaanderen Vakantieland voor?

 • Professioneel gastheerschap: Als gastheer- of vrouw doe je er alles aan om de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
 • Beleving: Jouw logies is niet zomaar een slaapplaats, maar een beleving op zich. Met unieke arrangementen, regiotips of warme ontvangst zorg jij voor het verschil.
 • Betrouwbaar: Jouw bijdrage is dubbel zoveel waard door de extra financiering van de vijf Vlaamse provincies, Horeca Vlaanderen en de Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme.
 • Nieuw logiesdecreet: alle logiesuitbatingen zijn aangemeld, vergund of erkend volgens het nieuw logiesdecreet sinds 1 april 2017.

Herken jij jouw logies hierin? Zorg er dan voor dat jouw logies in ons aanbod niet ontbreekt!

Neem deel aan de jaarcampagne 2020:

 • Heb je reeds een account? Gebruik je huidige inloggegevens. Inloggegevens vergeten? Klik op "wachtwoord opnieuw instellen" of contacteer ons via info@logereninvlaanderen.be of tel. 016/28 60 35.
 • Heb je nog geen account? Dan ontvang je in de week van 3 juni 2019 een aparte e-mail met unieke link naar het logiesportaal. 
 • Opgelet: je kan slechts één keer klikken op de unieke link die je zal doorverwijzen naar een pagina waar je jouw persoonlijk wachtwoord kunt instellen. We raden je aan dadelijk jouw wachtwoord in te stellen. Nadat je je persoonlijk wachtwoord hebt ingesteld, moet je altijd inloggen via https://mijnlogies.logereninvlaanderen.be. De effectieve inschrijving kan je via deze link en de knop “inschrijven campagne 2020” op een later moment afwerken.
 • Vul vóór 24 juni 2019 de volledige digitale bestelbon in en stuur de ondertekende bestelbon door om deel te nemen aan de campagne Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019.

Wil je meer te weten komen?

Klik hier voor de resultaten vorige campagnes van Logeren in Vlaanderen Vakantieland
Bekijk hier meer info over de boekingsmodule, inbegrepen in het advertentietarief
Bekijk hier meer informatie over het logiesboek en de website