MARKETING

Heb je interesse in de marketingcampagne van Logeren in Vlaanderen? Lees dan zeker verder!

Logeren in Vlaanderen voert promotie in Vlaanderen voor meer dan 850 logies in de Vlaamse regio's, de steden en de Kust. De vzw doet dit onder de vlag van Logeren in Vlaanderen Vakantieland voor alle aangemelde en erkende logies (volgens het Vlaamse Logiesdecreet van 1 april 2017) die intekenen op de jaarlijkse promotiecampagne.

We bieden aan onze adverteerders een online boekingsmodule zonder commissie aan, die inbegrepen is in het advertentietarief. Alle logies, die bij Logeren in Vlaanderen Vakantieland adverteren, aanvaarden de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque, waar zij ook geen commissie voor betalen.

UNIEK AANBOD: ADVERTEER NU GRATIS OP LOGEREN IN VLAANDEREN VAKANTIELAND

Meer dan 860 logeeradresjes bundelt Logeren in Vlaanderen Vakantieland nu al op haar gelijknamige website (70.000 bezoekers per maand).
Wil ook jij vermeld worden op
www.logereninvlaanderenvakantieland.be? Aarzel niet en adverteer nu gratis tot december 2020 bij Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Dit platform zal in de komende campagne dé website worden waar direct en zonder commissie logies kunnen gezocht, gereserveerd en geboekt worden!

 In de gratis advertentieprijs is ook inbegrepen:

 Hoe neem je deel aan dit aanbod?

 • Bezorg ons via dit formulier jouw gegevens. Wij bezorgen je dan de nodige inloggegevens om je advertentie aan te maken via een unieke link.
 • Na het aanmelden, klik je in het logiesportaal op de blauwe knop "Inschrijven campagne 2020" en vervolgens op "Advertentie beheren".
 • Via de knop “opslaan en naar volgende stap” doorloop je de verschillende rubrieken. In de laatste stap finaliseer je via de knop “bevestig je deelname aan de campagne” jouw deelname.
 • Jij wordt geïnformeerd van zodra jouw advertentie online staat.
 • We adviseren het systeem niet mobiel te gebruiken, maar je inschrijving op je desktop of laptop in te vullen.

 

Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque

 • De Logeren in Vlaanderen vakantiecheque is enkel online te koop via de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland, die ook te bereiken is via www.devakantiecheque.be.
 • Er zijn cheques van  € 35, € 50 en € 100  verkrijgbaar.
 • De  consument/aankoper betaalt € 3 (incl. btw) administratieve kost . Concreet betekent dit dat bij de aankoop van een Vakantiecheque van € 100 de klant € 103 betaalt.
 • De klant print de vakantiecheque thuis zelf af. Mits een unieke chequecode kan de cheque als betaalmiddel worden gebruiken.
 • De klant kan met de Vakantiecheque terecht bij alle logiesuitbatingen die in het logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020” of op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be adverteren op het ogenblik van betaling.
 • De Vakantiecheque geldt als betaalmiddel voor alle diensten (vb. sauna, maaltijden,…) aangeboden door het logies op voorwaarde dat er een overnachting plaatsvindt.
 • Als logiesuitbater betaal je GEEN commissie op de Vakantiecheque.
 • De Vakantiecheque heeft een geldigheid van anderhalf jaar (18 maanden) en is niet verlengbaar.
 • OPGELET: Door de huidige omstandigheden kunnen heel wat consumenten hun Vakantiecheque(s) niet gebruiken en dreigen deze te vervallen. Daarom hebben wij, samen met onze partner Resengo, alle Vakantiecheques die zouden vervallen tussen 12/3/2020 en 31/8/2020 én die nog niet geïnd zijn, automatisch met 1 jaar verlengd. De consument moet daarvoor geen enkele actie ondernemen.
 • Stel dat een Vakantiecheque bijvoorbeeld geldig is tot 30 juli 2020, dan is deze nu automatisch verlengd tot 30 juli 2021. Als je binnenkort zo’n Vakantiecheque int via het systeem van Resengo, dan ga ook jij de nieuwe geldigheidsdatum zien.
 • Registreer de cheques van je gasten steeds vóór ze vertrekken. Aangezien de cheques ook digitaal besteld kunnen worden, kunnen ze meerdere malen afgedrukt worden. Door ze te registreren zie je direct of de cheque nog geldig is en nog niet gebruikt is. Enkel de eerste logiesuitbater die een cheque registreert krijgt deze uitbetaald.
 • Via onze partner Resengo ontvang je de nodige inloggegevens zodra jouw advertentie online staat op www.logereninvlaanderenvakantieland.be. Je ontvangt dan ook de nodige informatie over het registreren van de Vakantiecheques.