Logiesnetwerk Vlaanderen Vakantieland…. ook interessant voor startende logiesuitbaters!!

Logo Logeren in Vlaanderen

Ook als startend logies (dat betekent dat jouw logies nog niet is aangemeld of erkend bij Toerisme Vlaanderen) is het interessant om aan te sluiten bij het Logiesnetwerk Vlaanderen Vakantieland. We hebben heel wat (starters)info ter beschikking a.d.h.v. onze handleiding, webinars, nieuwsflashes… en brengen je in contact met collega-uitbaters die al jaren ervaring hebben in de sector.

Voor slechts € 99 (excl. btw) per jaar kan je als startend logiesuitbater aansluiten bij het logiesnetwerk en genieten van alle info- en netwerkvoordelen (*zonder de promotiemogelijkheden). 

(*In dit verminderd tarief zit geen advertentie inbegrepen omdat je pas kan adverteren vanaf het moment dat je logies aangemeld of erkend is bij Toerisme Vlaanderen.)

Je kan ons contacteren om in te schrijven voor het volledige pakket van zodra jouw aanmelding of erkenning bij Toerisme Vlaanderen in orde is én je interesse hebt om te adverteren op www.logereninvlaanderenvakantieland.be. Wij staan je dan graag bij om jouw eerste advertentie aan te maken.

 

Info- en netwerkvoordelen voor startende logiesuitbaters 


  1. Je ontvangt logiesgerelateerde info en marketingtips via onze nieuwsbrieven en artikels op het logiesportaal.
  2. Je collectieve belangen worden door ons bewaakt en verdedigd. We zijn een woordvoerder van de logiessector
  3. Je wordt uitgenodigd voor netwerkmomenten en inspiratie-uitstappen.
  4. Je kan je verder professionaliseren via studiedagen en webinars.
  5. Je ontvangt een digitale handleiding met een overzicht van de huidige wetgeving, aangevuld met tips en praktijkverhalen.
  6. Je krijgt individuele begeleiding en gepersonaliseerd advies via onze deskundig team.
  7. Je kan online ervaringen uitwisselen met collega-uitbaters via de interactieve Facebookgroep ‘Logiesforum Vlaanderen Vakantieland’
  8. Je behoort tot een logiesnetwerk dat vertegenwoordigd wordt door (verkozen) logiesuitbaters uit de 5 provincies.

Lees hier meer over de voordelen van jouw aansluiting bij het grootste logiesnetwerk in Vlaanderen


Sluit je als startend logiesuitbater nu aan bij het grootste logiesnetwerk van Vlaanderen & geniet van tal van voordelen. 


Logiesconsulenten


Heb je plannen om te starten met een kleinschalig logies (B&B, hotel, vakantiewoning of kamergerelateerd logies)? Informeer je vooraf over de mogelijkheden en de wetgeving bij de logiesconsulent van jouw provincie.

In zowat elke provincie is een marketingconsulent logies actief die jou kan informeren en begeleiden bij de opstart en vermarkting van je logiesuitbating:


Sluit je als startend logiesuitbater nu aan bij het grootste logiesnetwerk van Vlaanderen & geniet van tal van voordelen.