Boekingsmodule Vlaanderen Vakantieland

Logeren in Vlaanderen biedt aan adverterende logies gratis een boekingsmodule "Vlaanderen Vakantieland", inbegrepen in het advertentietarief én zonder commissie op de boekingen.

Op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland kunnen bezoekers via dit systeem online boeken bij logies die gebruik maken van deze boekingsmodule. Momenteel nemen een groot aantal logiesuitbaters hieraan deel!

Screenshot boekingsmodule Vlaanderen Vakantieland

Voordelen van de boekingsmodule


 • Gratis boekingsmodule en beschikbaarheidskalender bij je advertentie op onze website.
 • Je hebt de keuze om in te stellen dat een reservatie een directe boeking is of een aanvraag die nog moet bevestigd worden door jou.
 • Jouw logies komt mee bovenaan te staan indien wordt gezocht op datum en jouw logies nog beschikbaarheden heeft.
 • Je kan steeds vanop je eigen website een link leggen naar deze boekingsmodule of een "Fastbooker" widget (laten) integreren.
 • Je kan aanvullende informatie instellen zoals eigen annulatievoorwaarden, eventuele extra kosten, aankomst- en vertrektijden, richtprijs, ….
 • Je kan je eigen tarieven en beschikbaarheid flexibel beheren en dus voor bepaalde periodes aangepaste prijzen opgeven.
 • Op de boekingen die gebeuren via dit kanaal wordt geen commissie gevraagd.
 • Voor logies die reeds werken met Cubilis van Stardekk kan de boekingsmodule vlot gesynchroniseerd worden en wordt Logeren in Vlaanderen Vakantieland als extra kanaal gratis toegevoegd (mits channel manager).
 • Je ontvangt automatisch de reservatiemails in je mailbox en kan deze beheren in je boekingsmodule account.
 • Ondersteuning vanuit Stardekk voor het instellen van deze boekingsmodule.
logo Stardekk

Voorwaarden en extra opties


Naast de gratis boekingsmodule Vlaanderen Vakantieland, biedt Stardekk een Booking Planner Home & Cubilis Package aan. Budgetvriendelijke oplossingen op maat van jouw logies. Hiermee beheer je alles eenvoudig online, van reservatie tot check-out. Via Logeren in Vlaanderen Vakantieland geniet je bovendien van een verminderd tarief op alle Stardekk software-pakketten! Bekijk hier de voorwaarden voor 2021/2022.

Het volledig tariefoverzicht kan je bekomen bij Stardekk. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met Stardekk via tel. 050/38.38.68, sales@stardekk.com, www.stardekk.com en vermeldt steeds dat je adverteert of gaat adverteren via Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Hoe deelnemen?


Wil jij ook online boekbaar zijn via www.logereninvlaanderenvakantieland.be? Teken dan bij je inschrijving voor de advertentie 2022 in op onze boekingsmodule “Vlaanderen Vakantieland”.

Ben je reeds aangesloten en heb je al een advertentie? Contacteer ons via tel. 016.28.60.34 of info@logereninvlaanderen.be.

Activatie procedure


 1. Logeren in Vlaanderen bezorgt je inschrijving voor de boekingsmodule aan Stardekk.
 2. Vervolgens zorgt Stardekk voor de activatie van je account en bezorgen ze je jouw inloggegevens. Met deze gegevens kan je inloggen in de boekingsmodule en dan kan je aan de slag!
 3. Voor de praktische werking en het instellen van je beschikbaarheid kan je een beroep doen op de helpdesk van Stardekk via tel. 050/38.38.68 of support@stardekk.be.
 4. Eens alles juist is ingevuld van prijzen en beschikbaarheid, dan neem je contact op met Logeren in Vlaanderen Vakantieland om de boekingsmodule te laten activeren op de website.
 5. Logeren in Vlaanderen Vakantieland informeert je na de activatie. Kijk op de website na of de prijzen en beschikbaarheid correct staan weergegeven voor verschillende kamers / woningen / accommodaties en de verschillende rateplans (prijstarieven), want dit is jouw verantwoordelijkheid.

Werk je reeds met de boekingsmodule?


Wie in 2021 reeds werkt met de boekingsmodule kan hiermee gewoon verder blijven werken bij deelname aan de campagne in 2022:
De boekingsmodule blijft geactiveerd staan bij je logies op de website zolang je adverteert.

Kijk wel goed na of je de beschikbaarheid voor het ganse jaar 2022 hebt opgeladen en je prijstarieven correct zijn én dat je tijdig de beschikbaarheid en correcte prijzen voor 2023 oplaadt.

 

Heb je voor het eerst ingetekend op de boekingsmodule?


Als je voor het eerst meedoet met de boekingsmodule, of indien je opnieuw meedoet na een pauze, moet je de boekingsmodule activeren:

 1. Je ontving van Stardekk inloggegevens voor de Portal Booker waar je prijzen en beschikbaarheid kan opladen en wijzigen.
 2. Indien deze correct zijn opgeladen, check dan dat je boekingsmodule op actief staat (groene balkje bovenaan je Portal Booker-pagina).
 3. Neem vervolgens contact op met Logeren in Vlaanderen Vakantieland om de boekingsmodule te laten activeren op de website.
 4. Logeren in Vlaanderen Vakantieland laat je weten wanneer alles actief staat voor jouw advertentie zodat je kan nakijken of alles klopt.

 

Hulp nodig?


Bekijk hier de handleidingen voor het instellen van de boekingsmodule: 

Bekijk onze webinars, in samenwerking met Stardekk, rond de werking van de boekingsmodule:
(Opgelet, deze zijn enkel beschikbaar voor aangesloten logies.)

Stardekk support:

Aanmelden op het portaal van de boekingsmodule:


Belangrijk!
Het  correct en actueel opladen van de beschikbaarheid is essentieel om de consument correcte info te geven over beschikbare logies op de website.
De verantwoordelijkheid voor de correctheid van prijzen via de boekingsmodule ligt bij het logies, dus controleer dit zeker goed vooraleer je de boekingsmodule online laat plaatsen door Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Check zeker ook na wijzigingen of een synchronisatie of alles correct wordt weergegeven bij je advertentie op de website.